Направете почивката си незабравима с тишината и спокойствието на едно невероятно кътче, наречено Вила Агиазма, далеч от големите, шумни и презастроени курорти.

 

За вилата: Вилата е нова, с четири спални, кухненски бокс, две бани с тоалетни, веранда и голям двор с барбекю. Напълно оборудвана, пълен кухненски сервиз и обзавеждане, българска сателитна телевизия и климатик във всяка стая и др. С възможност за настаняване на до осем души (вкл. деца). 

 

Настаняване: Настаняването се извършва между 13:00 и 14:00 часа. Любезните домакини ще Ви посрещнат и настанят, след което ще Ви оставят да сипочивате.

 

Къде се намираме: Вила Агиазма се намира на седем километра от Керамоти, в прелестите на китното крайбрежно селце наречено Агиазма (от гр. – “Благословена”). Неповторимо място за почитателите на кристалната морска вода, обширната плажна ивица от ситен бял пясък и любителите на морския и сладководен риболов. В него има сладкарница, три минимаркета, кафенета и ресторанти, спортни игрищаи детски площадки. Отстои на 31 км. от Ксанти, на 35 км. от Кавала и на 18 км. от магистрала “Егнатия Одос”, която свързва Солун с турската граница.

 

Как да ни намерите: В посока Кавала-Ксанти има специална отбивка за Керамоти, по средата на разстоянието се преминава през Агиазма. В обратна посока (Ксанти-Кавала) се ползва отбивката за Хрисуполи и о-в Тасос и сепреминава през Хрисуполи, Хрисохори и Неа Кария, преди да се стигне в Агиазма. Или просто задайте Villa Agiasma на навигацията на своя телефон.